header banner
Default

Weg uit Nederland met Binance en OKX: Verdien tot €500 met je crypto bij Bitvavo


Twee van de grootste crypto-exchanges ter wereld, Binance en OKX, hebben aangekondigd hun activiteiten in Nederland te staken. Maar waar deuren sluiten, openen er andere. Bitvavo, de grootste Nederlandse crypto beurs, heeft het roer overgenomen en is klaar om de overstap voor Binance en OKX-gebruikers zo eenvoudig en lonend mogelijk te maken.

Binance en OKX staken operaties in Nederland

Binance, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges, heeft aangekondigd zijn activiteiten in Nederland te staken vanaf 17 juli 2023. Evenzo heeft OKX, een andere prominente exchange, ook besloten om zijn operaties in het land te beëindigen. Nederlandse gebruikers worden opgeroepen om hun digitale activa van hun Binance- en OKX-accounts op te nemen.

Bitvavo als beste alternatief

VIDEO: Verdien bonus van €500 door je Binance naar Bitvavo over te zetten - Hier is hoe!
Crypto Nederland

Door de recente gebeurtenissen is Bitvavo, een Nederlandse geregistreerde crypto exchange, naar voren gekomen als het beste alternatief voor Binance en OKX-gebruikers. Met meer dan een miljoen klanten heeft Bitvavo al duizenden overgangen meegemaakt in de afgelopen dagen. Gebruikers vinden Bitvavo aantrekkelijk vanwege zijn uitgebreide platform met 190+ digitale valuta en lage handelskosten.

Bonus tot €500: Overstappen wordt beloond

VIDEO: Binance weg uit Nederland: wat betekent dit voor mijn crypto? Oplossingen #bitvavo #coinmerce #atani
Crypto Nederland

Bitvavo heeft een tijdelijke promotie aangekondigd om het overzetten van digitale activa naar hun platform extra aantrekkelijk te maken. Gebruikers die hun Binance of OKX-activa bij Bitvavo storten, kunnen tot 10% APY ontvangen tot 31 juli, met een automatische uitbetaling in euro’s op 15 augustus.

Belangrijke voorwaarden

VIDEO: Hoe Transfer je crypto van Binance naar Bitvavo? (2023)
BWB Beleggen

Let wel. Er zijn enkele belangrijke voorwaarden verbonden aan deze promotie. De berekening van de 10% APY is gebaseerd op de waarde van de gestorte activa op het moment van storting, uitgedrukt in euro’s. Bovendien, om in aanmerking te komen voor de promotie, mogen er geen crypto of euro-opnames worden gedaan tussen 23 juni 14:00 en 15 augustus 0:00 (NL tijd).

Nieuw bij Bitvavo? Ontvang €20 en handel de eerste €10.000 commissie-vrij

VIDEO: Binance stopt in Nederland, dit moet je doen [afl 240]
eenrijkerleven

In een exclusieve samenwerking met Newsbit, biedt Bitvavo nieuwe klanten een geweldige deal. Als je je aanmeldt via de onderstaande knop, krijg je €20 gratis en betaal je over de eerste €10.000 geen handelskosten. Deze promotie is geldig voor de eerste 7 dagen na je aanmelding. Met een support team dat klaarstaat om je te helpen, maakt Bitvavo je overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Sources


Article information

Author: Kayla Valdez

Last Updated: 1703112122

Views: 659

Rating: 4.7 / 5 (91 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kayla Valdez

Birthday: 1955-06-09

Address: 953 Phillips Flat, Paulbury, HI 93370

Phone: +3677172573136523

Job: Article Writer

Hobby: Role-Playing Games, Table Tennis, Horseback Riding, Chocolate Making, Bird Watching, Cocktail Mixing, Kite Flying

Introduction: My name is Kayla Valdez, I am a variegated, audacious, enterprising, dear, Open, persistent, esteemed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.